KrauterhoF Aloe vera pflege- und fitness gel

Zdravo devojke!
Već duže vreme na instagramu a i ovde na blogu pokazujem i pišem o Krauterhof aloe vera gelu
Kao što je opšte posznato aloe vera je veoma lekovita biljka, često je nazivaju "čudesnom biljkom", "eliksirom života"...
U sebi sadrži puno lekovitih i hranljivih sastojka: vitammine A, B1, B3, B6, B9, B12, C, E, folnu kiselinu, kalaj, magnezijum, gvožđe, minokiseline i enzime.
 Koristi se kako za lečenje raznih bolesti tako i u kozmerici.



Krauterhof Aloe vera gel je namenjen za negu i regeneraciju svih tipova kože. Sadrži 96% aloe vere koja je posebno pogodna za ekceme, rane i ispucalu kožu. Pogodan je i za tretmane kože duže izložene na suncu, kao i za tretirannje manjih opekotina. Koži obezbeđuje posebne sastoje koji je čine glatkom i hidriranom odmah nakon nanošenja. Ne sadrži sastojke štetne po ljudsko zdravlje.


Aloe vera gel sam koristila bukvalno za sve. Nanosila sam ga na kosi, licu (kao noćnu kremu), na izgorelu kožu, male ranice, bubuljice, flekice, pravila sprej o kome sam pisala. 
Na kosi sam nanosila u kombinaciji sa kokosovim uljem i utrljavala na mesta gde osetim da mi se kosa proredila, nisam primetila neku drastiču razliku ali polako počinje da se gusti.
Kao noćna krema se odlično pokazao, jedino što mi se nije dopalo je to što nakon nanošenja koža počinje da zateže, ali ujutru je koža prelepa. Takođe na one sitne bubuljice od sunca, osuši ih za par sati. Flekice od bubuljica rešava u rekordnom roku. Često ga nanosim u većoj količini, kao masku, koža nakon skidanja je  Odličan je i nakon sunčanja, hladi kožu i ublažava crvenilo. 
Kad se nanese na koži, koža postaje crvena i imate osećaj da gori. To je sasvim normalno, jer ubrzava cirkulaciju krvi i tako ubrzava regeneraciju kože. 


Detaljni sastojci gela


Gel možete naći u pakovanjima od 100ml i 250ml. Cena pakovanja od 100ml je 170 dinara, dok je cena za 250ml 230 dinara.

Od srca preporučujem da probate. Može se koristiti bukvalno za sve, kao i pantenol.

Da li koristite aloe veru? Da li vam se dopada?



Нема коментара:

Омогућава Blogger.