Balea Soft & Clear crna maska za lice

U današnjem postu ponovo maska za lice. Ovoga puta reč je o Balea Soft & Clear crnoj maski za lice. Crne maske su već neko vreme veoma popularne, zbog toga sam je i uzela

Proizvođač na pakovanju navodi da je maska za nečistu kožu. Pomaže u borbi protiv bubuljica i mitisera. Skidanjem osušee meske s lica formula otklanja odumrle ćelije kože, nečistoću i naslage sebuma. Redovnom upotrebom koža postaje čistija što preventivno deluje na nastanak novih bubuljuc i nečistoća. Koža postaje glatkija i zategnutija. 
Upotreba: pre upotrebe neotvorenu kesicu ispritiskati prstima. Masku ravnomerno naneti na prethodo očišćenu kožu lica u sloj debljine oko 2mm izbegavajući predeo oko usana i očiju. Pri nanošenju veće količine produžva se vreme sušenja. Ostaviti da deluje 10-15 min Suvu masku od ivice prema sredini. Ostatke isprati mlakom vodom. Po potrebi koristiti do 3 puta nedeljno. 
Delotvornost:  
 - redovnom upotrebom čisti ten,
             - oreventivno deluje na stvaranje novih bubuljica i nečistoća
    - za dubinski čistu kožu
Detaljni sastojci:

Tekstura maske je gelasta, crne je boje i prijatnog mirisa. Dolazi u pakovanju 2x8ml. Cena ove maske je 99 dinara.

 Kada se nanese počinje da hladi lice. Kako se suši tako postepeno zateže. Mislim da se ova maska ne treba nanaositi na celo lice, jer prilikom skidanja čupa sitne glačice što može biti neprijatno. Preporučujem nanošenje samo na mestima gde postoje mitiseri (na nosu, bradi...)
Koža nakon skidanja je bila glatka i mekša. Nisam primetila neku promenu na licu, jer vrlo malo mitisera imam, koji se skinu pilingom. 
Ovu masku neću ponovo kupovati jer nemam veliki problem sa mitiserima i ne dopada mi se ovakav tip maski, više sam za hidrirajuće maske. 

Da li ste koristile ovu masku? Kakvi su utisci?

3 коментара:

  1. Pošto si spomenula da je maska za nečistu kožu i da pomaže oko uklanjanja bubuljica i mitisera, voljela bih da je probam s' obzirom da vodim borbu oko toga. Maska izgleda sjajno. Super post:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Hi,
    Very good article.thanks for sharing.
    Keep up the good work

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.