Avon Planet Spa - Luxuriously Refining face mask

23:28
Zdravo svima!
Za danas sam spremila jedan kratak post.
Poznato je da obožavam maske, da ih često kupujem i korisitm.
U ovom postu je reč o Avonovoj Planet Spa maski za lice, sa ekstraktom crnog kavijara. Spomenula sam je u favoritima juna i jula, ali nisam pisala detaljnije utiske


Avon Luxuriously Refining maska dolazi u crnom pakovanju od 75ml. Ovo je Peel off maska. Maska koja se nakon sušenja, odlepi sa lica. Cena maske je oko 400 dinara, često se može naći na sniženju.
Tekstura maske je veoma gusta i providna, u sebi sadrži sitne šljokice. Pored toga što je dosta gusta lako se nanosi na lice.

Ne nanosim je na celo lice, već samo na T zonu, tankom sloju. Potrebno joj je oko 30-ak minuta da se u potpunosti osuši, da bi se u komadu odlepila sa lica. Dok se maska suši, oseća se blago peckanje, ali bez iritacija. To je znak da maska radi posao za koji je namenjena, a to je čišćenje pora.
 Nakon skidanja maske, koža je ujednačenija i mitiseri na nosu manje vidljivi. Što se tiče kripnijih mitisera, tu Vam ova maska neće pomoći. Takođe, veliki plus kod ove maske je što dosta umanji proširene pore. Tako da ukoliko imate masnu kožu lica i proširene pore, preporučujem da je isprobate.

 Pišite mi u komentarima, da li ste koristile ovu masku? Da i Vam se dopada?



5 коментара:

  1. Nisam probala ovu masku,ali jesam druge iz Planet Spa linije. Imam pozitivne utiske o ovoj liniji,pa verujem da je i ova maska dobra.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se ova odlično pokazala. Dok druge Planet Spa maske još uvek nisam probala ;)

      Избриши
  2. Odlican post.
    Nisam probala ovu masku,ali imam masnu kozu lica tako da cu je sigurno probati :*

    https://makeupislovee.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. imam ovu masku, okej je ..malo mi se ne svidja njem miris, kao da mi mirise na alkohol . Inace je okej, nista specijalno ali nije ni losa :)

    oazalepote.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.