Šta je RUBBER baza???

Često dobijam pitanja šta je rubber baza, čemu ona služi i koja je razlika između rubber baze i klasične baze za gel lak. I zato u ovom postu želim da to objasnim.. 

Ruber baza kao moj omiljeni proizvod za nokte je najbrži i najlakši način ojačavanja nokatne ploče.



Zbog svoje guste tesksture ova baza je idealna za popunjavanje nedostataka na nokatnoj ploči, ukoliko ih ima. Po tome se razlikuje od gel laka. Nakon polimerizacije baza ostaje fleksibilna, dakle nije plastična. Njena elastičnost i fleksibilnost omogućavaju da se nokat savija bez pucanja. Postojanost na noktima je kao kod gela a nokti izgledaju potpuno prirodno.

Ukoliko ste iz Zaječara i želite da ojačate svoje nokte ovom metodom možete mi pisati u komentarma ili u DM na Instagram profilu @bykikaa, kako bi zakazali termin.

 


Takođe, ukoliko imate nekih pitanja što se tiče ovog načina ojačavanja noktiju ili bilo kojih pitanja vezanih za negu noktiju, možete mi pisati u komentarima ili na instagram profilu

Uskoro očekujte još postova o noktima ali i o ostalim beauty temama. 






2 коментара:

  1. Pozdrav, da li je moguće nanijeti dva sloja baze i na koji način? Hvala unaprijed!

    ОдговориИзбриши
  2. I want to express my gratitude to the online Biology Assignment Help service for their exceptional support. The experts demonstrated a profound knowledge of the subject and helped me grasp challenging concepts with ease. The assignments were not only well-structured but also delivered on time, allowing me to meet tight deadlines. The customer support was prompt and courteous, addressing all my concerns. Choosing this service was a game-changer for my academic performance, and I would recommend it to fellow students seeking reliable assistance in biology assignments. Thank you for the invaluable help!

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.