Vzk - pantenol plus i kantarionovo ulje

Pre par dana primetila sam da su neki od Veoma zdrava krema proizvoda na akciji, među njima i ova dva o kojima danas pišem. U pitanju su pantenol plus i kantarionovo ulje. Dva višenamenska proizvoda.


Pantenol plus krem sa povećanom koncentracijom pantenola i antioksidantnim kompleksom. Visok sadržaj pantenola, vitamina A i E, ši butera i ulja jojobe, pozitivno delije na kožu, neguje je i štiti. Krem je nemasne teksture i brzo se upija.

Koristim ga za rezne namene kao što je nega ruku i zanoktica, kao okoloočna krema, kao noćna krema i za negu svih suvih i dehidriranih delova na koži. I ako je ovo pantenol krema sa većom koncentracijom pantenola nego ostale kreme na tržištu i dodatkom vitamina a i e, krema nije masna. Već lepo hidirira kožu, ostavljajući je mekanom. Ostavlja nežan film na koži, koji nije mastan.


Kantarionovo ulje sa vitaminom E - koristi se za neku suve kože. Poboljšava vlažnost kože, održava je mekanom i glatkom. Može se koristiti za masažu pri čemu opušta, relaksira i neguje kožu. Umiruje kožu nakon dužeg izlaganja suncu. Vitamin E neguje kožu, čini je glatkom i nežnom.

U više postova na blogu sam pominjala da rado koristim kantaronovo ullje. To je jedino ulje koje mojoj masnoj koži odgovara. Najčešće ga koristim kao dodatak nočnoj kremi, kako bih je obogatila ali i samostalno nanosim na lice. Pomaže mi oko hidratacije ali i oko bubuljica. Brzo isuši bubuljice a ne ostavljajući flekice.

Pomaže i oko gljivica i ekcema na koži, protiv peruti i suve kože.

Oba proizvoda možete naći u Lilly drogerijama po cenama od 139 dinara, do kraja martovskog kataloga. 

Da li koristite Vzk proizvode? 


3 коментара:


  1. Dedicatedhosting4u.com provides reliable and robust dedicated servers with awesome internet connectivity. Company has Self Managed and Managed both option available for customers.


    Fully dedicated

    ОдговориИзбриши
  2. Call now Toll Free: 1-877-637-1326. Chrome Support Help Number #Resolit.us gives Onsite and Online Support for various web browser problems like google chrome has stopped working, chrome browser not working. Google Chrome Browser has Stopped Working

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala ove proizvode, ali deluju super, i cena je pristupacna svima.

    https://aandymm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.