Avon Mark nail polish #2

Zdravo svima i dobro došli u moj novi post!
Za danas sam pripremila jednu karću recenziju Avon mark laka za nokte. U pitanju je lak iz linije lakova za nokte sa efektom peska.




U kolekciji postoje čini mi se još 6 ili sedam lakova različitih nijansi. Lak koji ja imam i o kome danas pišem je u nijansi ROSE QUARTZ. Roze boja sa sitnim i krupnijim šljokicama.




Kao i svi Avon lakovi pa tako i ovaj dolazi u bočici od 10ml što je sasvim dovoljna količina. Cenu ovog laka ne znam ali ukoliko vas zanima možete potražiti na njihovom sajtu.

Četkica je šrta od standardnih ali ne previše, sasvim dovoljno tako da se ceo nokat pokrije u dva poteza.




Puna boja laka odnosno šljokica dobija se nakon prvog sloja. Nije kao kod običnih šljokičavih lakova kod kojih je potrebno mnogo slojeva kako bi se šljokice videle i lepo prekrile nokat.

Što se tiče dugotrajnosi ovog laka, na mojim noktima ostaje jako dugo. Što me nije iznenadilo jer su u pitanju šljokice ali i generalno većina lakova na mojim noktima dugo traje. O tome zbog čega lak sa noktiju brzo spadne i o mojim savetima što se tiče noktiju i nege, planiram da napišem poseban post.



Skiranje laka može biti malo napornije zbog silnih šljokica. U početku me je to dosta nerviralo ali sam pronašla metodu kako da to uradim. Natopim malu lopticu vate i stavim preko nokta. Nakon toga nokat uvijem u aluminijumsku foliju i sacekam oko 5 minuta. Ovo je soak off metoda kojom se uklanja gel lak.

Nadam se da ste uživali u današnjem postu.
Pišite mi u kometarima, da li koristite Avon lakove? Koji vam se najviše dopada?
I šta vas to zanima u vezi noktiju?

Нема коментара:

Омогућава Blogger.